Søg
DK SE NO

Om Mobilis Design

 

MOBILIS DESIGN >

Mobilis Design er en produktserie, et brand om man vil, skabt af TRESS Sport og Leg. Siden 1982 har vi arbejdet meget aktivt sammen med jer, vores kunder, for at finde frem til de ultimative løsninger på jeres projekt-udfordringer, uanset om det har været i forbindelse med legepladser, parker, idrætshaller eller stadionanlæg.

 

Sammen med alle jer arkitekter, projektledere, entreprenører, anlægsgartnere og andre kunder har vores engagerede og dedikerede medarbejdere lyttet til ønsker og idéer og udarbejdet spændende forslag til virkelige projekter. Det tætte samarbejde har givet os mange gode idéer igennem årene og til sidst måtte vi gøre virkelighed af den bedste af dem alle. Derfor skabte vi Mobilis Design - produkter til naturlige udemiljøer, hvor mødet mellem mennesker er det helt centrale.

 

KVALITET & DESIGN >

Kvalitet er altid vores hovedfokus når vi lancerer nye produkter, og Mobilis Design er ingen undtagelse. Med base i stål og europæisk lærketræ har vi udviklet helt nye designmøbler til alle typer udendørs miljøer, hvad enten de er offentlige eller private. Med sigtekornet indstillet på tilgængelighed og funktionalitet har Mobilis Design nu set dagens lys – og nu er vi stolte af, at kunne præsentere resultatet af vores samarbejde.

 

Men det stopper ikke her. Vi håber at vi også i fremtiden sammen vil udvikle nye produkter, baseret på de ønsker og ideer som vores fælles arbejde og erfaring med udendørs miljøer frembringer. Vi sætter pris på at arbejde sammen med dig og tager imod dine ideer med kyshånd, så vi sammen kan drage fordel af al den viden der er derude.

 

STJERNEBILLEDER >

Vi har valgt at navngive vores produktfamilier efter de latinske navne på forskellige stjernebilleder, fordi vi ser en interessant parallel mellem det at designe rum i rummet med møbler i et inspirerende udemiljø og så de linjer og vinkler samt stjernernes indbyrdes forhold, der udgør de forskellige stjernebilleder i himmelrummet.

 

Desuden er der endnu en sammenhæng, nemlig navnet, hvor Mobilis på latin betyder mobilitet; det at kunne bevæge sig. Vi har udviklet disse møbler til folk i bevægelse – mellem land og by, mellem hjem og arbejde, mellem skole og fritidsaktiviteter. Og når vi mennesker er på vej – i bevægelse – skal vi en gang imellem tage en pause; sætte os ned og reflektere lidt, før vi går videre. Vi håber og tror på, at mange mennesker vil finde deres yndlingssted i et af vores møbler fra Mobilis Design.