Søg
DK SE NO

Mere om materiale

 

ANSVARLIG SKOVBRUG >

Vi arbejder primært med den europæiske lærk, når vi fremstiller vores Mobilis Design-møbler. Træet kommer fra Nordeuropa og er naturligvis FSC-certificeret. Forest Stewardship Council er en international non-profit organisation, der arbejder for en miljøvenlig, socialt ansvarlig og økonomisk bæredygtig anvendelse af verdens skove. Certificering kontrolleres af uafhængige certificeringsfirmaer for at overholde FSCs standarder for skovbrug og sporbarhed.

 

LÆRKETRÆ I STEDET FOR TRYKIMPRÆGNERET TRÆ >

Lærketræ er for nylig blevet populært som et ikke-giftigt alternativ til trykimprægneret træ i produkter udsat for vejr og vind. Lærketræ har en meget stor andel kernetræ, hvilket betyder, at du kan save og udtrække træprodukter fra rent lærkekernetræ med god modstand mod råd. Træet er smukt, vedligeholdelsesfrit og holdbart over tid. For at bevare den originale farvetone på træet skal det olieres en gang om året. Undlades dette får træet en dejlig sølvgrå patina med tiden.

 

EG ÆLDES MED STIL >

I nogle produktfamilier har vi valgt træsorten eg for at udtrykke en mere eksklusiv følelse. Eg er en tung og hård type træ, der er meget modstandsdygtig over for råd, hvilket gør det ekstra velegnet til udendørs brug. Træet er vedligeholdelsesfrit, men hvis du vil beholde den smukke friske farve, skal du oliere dine udemøbler en gang om året. Variationerne i vores nordiske klima kan forårsage naturlige revner i træet. Dette påvirker ikke holdbarheden, men tværtimod giver en patina der gør dine parkmøbler smukkere for hvert år.

 

ET ROBUST DESIGN >

I kombination med træ arbejder vi med stål og beton, der på en naturlig måde smelter sig ind i produkterne. Vores stålrammer i pulverlakeret stål er helt vedligeholdelsesfrie. Men hvis der er ridser i malingen, skal du lægge en rustbeskyttelse for ikke at lade rusten sprede sig. Der er mange fordele ved pulverbelægning, herunder lang levetid og glat og fin overflade, hvilket giver den høje kvalitet af det endelige resultat. 

Vi tilbyder også varmgalvaniseret stål som overfladebehandling. Varmgalvaniseret stål modstår rust virkelig godt og er også meget modstandsdygtigt over for slid. Metoden er omkostningseffektiv og giver en smuk finish. Med vores brede vifte af RAL-farver på stålrammer kombineret med træ og beton er der altid et design, der passer til dig.